Szolgáltatások

ÜZEMELTETÉS

Rendszergazdai szolgáltatások

Kollégáink magas szintű szakmai tudással biztosítják a felhős, helyi, vagy hibrid IT infrastruktúrája teljeskörű üzemeltetését. Szerverek, kliensek, hálózatok, adatbázisok és számos más informatikai rendszer tekintetében tudunk megbízható, biztonságos üzemeltetési szolgáltatást nyújtani.

Ügyfeleink napi szintű problémái és igényei dokumentálására hibajegykezelő rendszert használunk, a feladatok megoldását az egyedileg megállapított SLA szinteken belül teljesítjük. Igény esetén havi riportokat is küldünk az felvett hibajegyekről.

Csapatunkban szabadságok során nincs átfedés, ezért mindig van szakértő kolléga, aki segítséget tud nyúltani, ezzel is biztosítva a folyamatos üzemeltetést.

Szerverek és speciális tárolóegységek

Windows, Linux, Synology, QNAP

Virtualizációs technológiák

VMware, Hyper-V, Proxmox

Számítógépek

Windows, Linux, OSX

Hálózatok

Tűzfalak, routerek, switchek, wifi eszközök, VPN megoldások

Adatbázisok és levelezőrendszerek

Microsot SQL, Oracle, Firebird, MySQL, stb.

Hálózatok, felhő-alapú rendszerek

Azure, AWS, privát felhő

Mentési megoldások

A megbízható, hatékony mentés az üzleti stabilitás és az adatvesztésből adódó kár megelőzésének alapja. Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy az általunk üzemeltetett kritikus rendszerekről és minden adatról teljeskörű, folyamatos biztonsági mentés készüljön.

A mentések állapotát kollégáink minden esetben felügyelik, hogy egy esetleges adatvesztés során mindig a legfrissebb állapot kerüljön visszatöltésre.

Meglévő mentési eljárásait felülvizsgáljuk és szükség esetén optimalizáljuk, vagy fejlesztési javaslatot teszünk. Új mentési eljárások kialakítását is vállaljuk.

Adatmentési megoldásaink közt szerepel különféle helyi és felhős megoldás egyaránt.

Felhő alapú mentési rendszerek tervezése, kialakítása, üzemeltetése

Helyi mentések tervezése, kialakítása, üzemeltetése

Monitoring

Saját IT infrastruktúra felügyeleti rendszerrel rendelkezünk, ami igény esetén képes ügyfeleink kritikus rendszereinek monitorozására a hét minden napján 24 órában. Amennyiben egy szolgáltatással probléma lépne fel, csapatunk azonnal riasztás kap és megkezdi a hiba kivizsgálását, anélkül, hogy Önnek külön jeleznie kellene.

Szervertermében az ehhez szükséges eszközökkel képesek vagyunk figyelni a hőmérsékletet, páratartalmat, valamint egyéb környezeti változókat egyaránt, ezzel is biztosítva az optimális működéshez szükséges feltételeket.

Szerverek, szolgáltatások, alkalmazások, hálózati aktív eszközök folyamatos monitorozása

Szerverszoba, illetve eszközeinek folyamatos monitorozása

Hőmérséklet és pára, egyéb környezeti változók, szünetmentes készülékek állapota

FEJLESZTÉS ÉS MENEDZSMENT

Infrastruktúra és háttérszolgáltatások

Amennyiben rendszere, vagy annak eleme elavult, lassú, vagy nem megbízhatóan működik, keressen minket bizalommal fejlesztés iránti igényeivel is! Cégünk számos sikeres infrastruktúra fejlesztési projektet vitt véghez az évek során a kisvállalkozásoktól kezdve egészen a nagyvállalati szintig.

Az IT területén szinte bármilyen fejlesztési igényben tudunk segítséget nyújtani, legyen szó akár kapacitásbővítésről, teljesítmény növelésről, távmunka kialakításáról, teljes rendszerek felhőbe költöztetéséről, vagy az IT biztonság növeléséről.

Néhány példa fejlesztésinkre:

Teljes infrastruktúra felhőbe költöztetése

Helyi infrastruktúra bővítése, modernizálása

Távoli munkavégzés kialakítása

Biztonsági rendszerek bevezetése, modernizálása

Weboldalak fejlesztése, korszerűsítése, SEO optimalizálása

KATASZTRÓFA ÉS VÁLSÁGMENEDZSMENT

Vannak esetek, amikre egyszerűen nem lehet készülni. Komoly tudással, valamint referenciákkal rendelkezünk az ilyen problémák megoldására, legyen szó akár az üzemeltetés azonnali átadás/átvételéről, vagy bármilyen egyéb informatikai krízishelyzet elhárításáról, vagy a károk enyhítéséről.

Manapság már egyre több cég felkészül arra az esetre, ha az irodájában lévő helyi infrastruktúra elemei, vagy egésze sérülne, esetleg teljesen megsemmisülne.

Segítünk Önnek katasztrófa utáni helyreállítási tervének kialakításában, valamint az ehhez kapcsolódó rendszerek tervezésében, és üzembe helyezésébe. Amennyiben az elsődleges irodájában súlyos probléma merülne fel, munkáját gyorsan folytathatja az ilyenkor aktivált tartalék rendszerén.

Ide tartozik még a személy- és biztonságügyi krízishelyzetekben való segédkezés is, mely ideiglenes támogatást jelent egy olyan helyzetben, ahol legtöbbször pont azokra a szakemberekre nem számíthatnak a döntéshozók, akikre az adott szituációban kellene.

Helyreállítási tervek készítése

IT átadás/átvételben való segédkezés

Üzembiztonsággal kapcsolatos rendszerek fejlesztése, kialakítása, üzemeltetése

Kritikus rendszerek és folyamatok biztosítása az üzembiztonságot veszélyeztető körülmények esetén

IT BIZTONSÁG

A megfelelő mentési megoldások mellett az IT biztonság témaköre is rendkívül fontos. A távmunka elterjedésével az biztonsági kockázatok is arányosan nőttek. A megfelelő anyagi és emberi erőforrás allokálásával megelőzhetőek a biztonsági incidensek jelentős része, mégis sokan elhanyagolják azt.

Meglévő ügyfeleink rendszereit időszakosan felülvizsgáljuk és javaslatokat teszünk a rendszer biztonságának javítására.

Amennyiben Ön nem biztos abban, hogy megfelelően védett az infrastruktúrája, kérje segítségünket, hogy megfelelően fel legyen készülve az egyre gyakoribb támadások ellen!

Fizikai biztonságát is igény esetén tudjuk növelni kamerák, és beléptetőrendszerek telepítésével.

Biztonsági rendszerek kiépítése, üzemeltetése

Kamerarendszerek, riasztók, beléptetők

Szünetmentes egységek bevizsgálása, karbantartása, értékesítése

1, ill. 3 fázisú, 600VA-400KVA teljesítményig

ÉRTÉKESÍTÉS ÉS BÉRLÉS

Szoftver

A legnagyobb hazai disztribútorok és beszállítók partnerei vagyunk, így igény esetében be tudjuk szerezni Önnek például a napi munkához szükséges jogtiszta irodai szoftvereket, operációs rendszereket, és vírusvédelmi termékeket. Széleskörű kínálatunkban szerver és kliens oldali szoftverek is egyaránt megtalálhatóak. Licenceket bérleti és „örökös” konstrukcióban is értékesítünk.

 

Microsoft termékek

Szerver és kliens operációsrendszerek, Microsoft 365, Microsoft SQL, dobozos és mennyiségi Microsoft licencek

Vírusvédelmi szoftverek

Irodai alkalmazások

Hardver

Kapcsolatainkon keresztül lehetőséget nyújtunk számos hardver eszköz vásárlására, illetve bérlésére. A teljesesség igénye nélkül kínálatunkban megtalálhatóak szerverek, hálózati eszközök, számítógépek, nyomtatók, perifériák és még sok más.

Értékesítés

Szerverek, számítógépek, hálózati eszközök, nyomtatók, perifériák. stb.

Bérbeadás

Szerverek, számítógépek aktuális készlet alapján

Javítás, eseti szolfgáltatások

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Az azonnali megoldást kívánó problémák sokszor igen hamar eszkalálódnak, ne késlekedjen segítséget kérni!

12 + 9 =

KAZI L-MIX Kft.

2000 Szentendre Szatmári utca 42/a

Adószám: 23379176-2-13

Telefonszám: +36 30 359 3434

E-mail: